Μειωτικη Στηθους

Διάρκεια των αποτελεσμάτων από την μειωτικη στηθους

meta-thn-meiwtikh-stithous

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων στη μειωτικη στηθους είναι μόνιμη.

Μειωση στηθους – Κόστος

Μειωτική Στήθους Κόστος

Οι τιμές στη μειωτικη στηθους εξαρτώνται από τον γιατρό, από την τοποθεσία που βρίσκεται η κλινική, από την τεχνική, από την διάρκεια της νοσηλείας, από το είδος της αναισθησίας και από την αμοιβή των αναισθησιολόγων. Επειδή η μειωτικη στηθους θεωρείται αισθητική χειρουργική επέμβαση, οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας και τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν το κόστος.

Σε περίπτωση μεγάλης γιγαντομαστίας, με πιστοποιημένο ορθοπεδικό πρόβλημα στον αυχένα, το κόστος της επέμβασης μπορεί να καλυφθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε βέβαιη ότι έχετε ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που ορίζει η πολιτική της ιδιωτικής σας ασφάλειας για την μειωτικη στηθους. Από την πλευρά του ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να πάρει φωτογραφίες από το στήθος σας, τις οποίες θα συμπεριλάβει στην ιατρική βεβαίωση, όπου θα εξηγεί λεπτομερώς τα συμπτώματα που προκαλούνται από τα διευρυμένα στήθη και έχουν επίπτωση στην φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επίσης θα χρειαστεί γνωμάτευση από ορθοπεδικό, ώστε να πιστοποιηθεί τυχόν ορθοπεδικό πρόβλημα στον αυχένα. Θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με την εταιρία σας από νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς θα πληρώσετε για την μειωτικη στηθους.