Ανορθωση Στηθους

Ανορθωση στηθους χωρις σιλικονη – Τεχνικές

Ανορθωση στηθους χωρις σιλικονη

Μέθοδος benneli

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται στην μαστοπηξια σε περιπτώσεις μικρής ασυμμετρίας της θηλής ή για μία πιο ήπια ανόρθωση. Μία στρογγυλή τομή γίνεται γύρω από τη θηλαία άλω για να αφαιρεθεί ιστός και το δέρμα του στήθους συσφίγγεται. Είναι λιγότερο επεμβατική μέθοδος από την πλήρη μαστοπηξια.

Μέθοδος vertical

Η τεχνική αυτή είναι γνωστή και ως τεχνική της κλειδαρότρυπας. Πραγματοποιείται μία τομή που ξεκινά από την θηλή και συνεχίζει κατακόρυφα (ευθεία και κάτω) έως την άκρη του στήθους. Στην vertical τεχνική ο χειρισμός του ιστού και η μετακίνηση της θηλής είναι όσο γίνεται περιορισμένα. Στην ανορθωση στηθους  με την vertical τεχνική τα τελικά αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από αρκετούς μήνες αλλά είναι μία μέθοδος που έχει ως αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερα σφριγηλό και χωρίς καθόλου ζάρες, στητο στηθος.

 

Μέθοδος wise patern

Η τεχνική αυτή για την ανορθωση στηθους συναντάται και ως «ανάποδο Τ». Πραγματοποιείται μια κάθετη τομή που ξεκινά από την πτυχή του στήθους μέχρι τη θηλαία άλω, και μια δεύτερη τομή γίνεται γύρω από την θηλή. Είναι μία πολύ αποτελεσματική τεχνική για την ανορθωση στηθους  οποία μπορεί να επιτύχει ανύψωση 10 εκατοστών της θηλής ή παραπάνω όμως αφορά αποκλειστικά σε γυναίκες με πολύ μεγάλους μαστούς.

 

Μέθοδος lejour

Η τεχνική αυτή είναι η πιο κοινή μέθοδος στην ανορθωση στηθους καθώς επιτυγχάνει την καλύτερη ανύψωση του φυσικού ιστού του μαστού. Απευθύνεται σε γυναίκες με μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος στήθους και με μέτρια έως σοβαρή πτώση. Χρησιμοποιεί δύο βασικές τομές. Η μία τομή γίνεται γύρω από την θηλή μέσω της οποίας πραγματοποιείται η επανατοποθέτησή της θηλής και μπορεί να την ανυψώσει έως και 7 εκατοστά. Η δεύτερη τομή ξεκινά από το κάτω μέρος της θηλής και φτάνει ως την πτυχή του στήθους. Χρησιμοποιείται για να απομακρυνθεί η περίσσεια δέρματος και ιστού και να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει ρυτίδωση (ζάρες) στο δέρμα και την θηλή. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πιο επεμβατική από την τεχνική benneli και λιγότερο από την wise pattern.

 

Μέθοδος lolipop

Στην τεχνική αυτή γίνεται μία κάθετη τομή που ξεκινάει από την πτυχή του στήθους και περιβάλλει την θηλή. Είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την ανορθωση στηθους ιδίως για γυναίκες που εμφανίζουν έντονη πτώση των μαστών.

 

Ταυτόχρονη μαστοπηξια και αυξητική στήθους

Η ανορθωση στηθους μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με την αύξηση του μαστού. Η αύξηση του όγκου του περιεχομένου του στήθους θα βοηθήσει και στην ανύψωση του δηλαδή σε ένα περισσότερο στητο στηθος.