Ανορθωση μηρων

Ανόρθωση μηρών Τεχνικές

Ανόρθωση Μηρών Τεχνικές

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για την ανόρθωση  μηρών  οι οποίες διαφοροποιούνται ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα της τομής που χρησιμοποιείται για να απομακρυνθεί η περίσσεια του δέρματος, του λίπους και του ιστού. Ο πλαστικός χειρουργός αφού αξιολογήσει τις ανάγκες σας θα σας προτείνει την κατάλληλη τεχνική για το σχήμα του σώματός σας και τις προτιμήσεις σας. Οι τεχνικές αποτελούν έναν γενικό οδηγό για την επέμβαση και ο χειρουργός μπορεί να κάνει τροποποιήσεις για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ανεξαρτήτως της τεχνικής που θα χρησιμοποιηθεί όταν η περίσσεια δέρματος, λίπους και ιστού είναι μεγάλη οι τομές θα είναι περισσότερο πολύπλοκες.

Ανόρθωση  του εσωτερικού των μηρών

Αυτό το είδος ανόρθωση ς μηρών  στοχεύει το εσωτερικό των μηρών. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστεί η μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος και να εξαλειφθεί το λίπος. Ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μία τομή το σημείο που ο μηρός συναντά την ηβική περιοχή. Έτσι η ουλή βρίσκεται σε ένα σημείο ελάχιστα διακριτό και καλύπτεται με τα εσώρουχα και το μαγιό. Ο πλαστικός χειρουργός στην συνέχεια αφαιρεί μία ποσότητα δέρματος ή/και λίπους από την περιοχή και στην συνέχεια συσφίγγει (τεντώνει) το υπόλοιπο δέρμα.

Μίνι ανόρθωση  μηρών

Σε περίπτωση που η χαλαρωση στα ποδια περιορίζεται μόνο στο άνω μέρος του μηρού τότε μπορείτε να καταφύγετε στη μίνι ανόρθωση  μηρών  που περιλαμβάνει μόνο μία τομή στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.  Πρόκειται για μία τροποποίηση δηλαδή της τεχνικής για το εσωτερικού του μηρού, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα των ελάχιστων ουλών και της γρηγορότερης αποθεραπείας αλλά δεν προσφέρει τα θεαματικά αποτελέσματα της πλήρους ανόρθωσης μηρών.

Ολική ανόρθωση  μηρών

Η συγκεκριμένη διαδικασία στοχεύει στην σύσφιξη και εξομάλυνση του δέρματος στο μπροστινό και εξωτερικό μέρος του ποδιού. Η τομή στην τεχνική αυτή πραγματοποιείται εσωτερικά στην κορυφή του ποδιού και σχηματίζει ένα «V».  Ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, η τομή μπορεί να περιλαμβάνει το ισχίο ή και την περιοχή των γλουτών. Συχνά πραγματοποιείται παράλληλα και ανόρθωση  γλουτων. Η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας ιστού συγκριτικά με τις υπόλοιπες τεχνικές.