Ανορθωση μηρων

Ανόρθωση μηρών Αποτελέσματα – Διάρκεια των αποτελεσμάτων

Ανόρθωση μηρών Αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα πιθανότατα θα επισκιάζονται από το οίδημα και τις μελανιές από την επέμβαση. Τα τελικά αποτελέσματα από την ανόρθωση  μηρών  θα είναι πλήρως εμφανή κάποιες εβδομάδες με μήνες μετά το χειρουργείο. Μετά την ανόρθωση  μηρών  οι μηροί σας θα είναι εμφανώς πιο καλοσχηματισμένοι και σφιχτοί, ενώ θα βελτιώσουν σημαντικά το σύνολο της εμφάνισής σας. Εφ ‘όσον το βάρος σας δεν παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις μέσα στα έτη  μπορείτε να αναμένετε τα αποτελέσματα να διαρκέσουν πολλά χρόνια. Η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης θα επιφέρει αλλαγές στο σώμα και στο δέρμα σας, ωστόσο η χαλαρωση στους μηρούς σας θα είναι πολύ μικρότερη απ΄ ότι αν δεν είχατε προχωρήσει στην ανόρθωση  μηρών . Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα υγιές και σχετικά σταθερό βάρος μετά την επέμβαση και υγιείς συνήθεις όπως μία ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα.  Έτσι θα διατηρήσετε τους νέους, καλλίγραμμους μηρούς σας αλλά θα ωφελήσετε και την γενικότερη υγεία σας.

Ανόρθωση μηρών Κόστος

Ανόρθωση μηρών Κόστος

Η ανόρθωση μηρών δεν καλύπτεται από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία ή την ιδιωτική ασφάλιση. Σε περίπτωση που η ανόρθωση  μηρών  αποτελεί μία εκ των επεμβάσεων αποκατάστασης μετά από βαριατρική χειρουργική και μαζικη απωλεια βαρους, υπάρχει μεγαλύτερη  πιθανότητα κάλυψης των εξόδων. Ακόμη, στην περίπτωση πολλαπλών επεμβάσεων αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί προσφέρουν ορισμένες προσφορές ώστε να καταστεί  η διαδικασία πιο προσιτή για τον ασθενή.

Το κόστος για την ανόρθωση  μηρών  περιλαμβάνει:

  • Την αμοιβή του πλαστικού χειρουργού
  • Το είδος της επέμβασης
  • Την αμοιβή του αναισθησιολόγου
  • Τα χειρουργικά έξοδα του νοσοκομείου ή της κλινικής
  • Τις προεγχειρητικές εξετάσεις
  • Τα μετεγχειρητικά ενδύματα (μπολερό)
  • Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα

Η ανόρθωση μηρών είναι μία εξατομικευμένη επέμβαση που ανάλογα με την πολυπλοκότητά της θα κυμανθεί και το κόστος. Η ανόρθωση  μηρών  που απαιτεί  μικρές τομές και αφαίρεση μικρής περίσσειας δέρματος και λίπους θα κοστίσει λιγότερο από μία εκτεταμένης έκτασης χειρουργική διαδικασία.