Αιδιοπλαστικη

Aιδοιοπλαστική – Συμβουλευτείτε τον πλαστικό χειρουργό

αιδοιοπλαστική πλαστικός χειρουργός

Το πρώτο ραντεβού

Για αρχή θα πρέπει να προγραμματίσετε μια προσωπική συνάντηση με τον πλαστικό σας χειρουργό. Κατά την διάρκεια του ραντεβού θα μπορέσετε να συζητήσετε αναλυτικά τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Να αναφέρετε τις ακριβείς σας προσδοκίες από την αιδοιοπλαστική και να μην διστάσετε να εκφράσετε τυχόν φόβους ή απορίες που έχετε. Ο πλαστικός χειρουργός θα συνεργαστεί με σας και θα σας κατατοπίσει σχετικά με το τι να περιμένετε, ποια θα είναι τα μακροπρόθεσμα οφέλη και ποια τεχνική είναι η κατάλληλη για εσάς. Τέλος, θα διαμορφώσετε από κοινού με τον γιατρό το σχέδιο της θεραπείας σας. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη θα πρέπει να δώσετε στον πλαστικό το ιατρικό σας ιστορικό όπου θα πρέπει να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με:

  • Τυχόν προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις,
  • Ιατρικές παθήσεις,
  • Τον ακριβή κατάλογο των φαρμάκων ή/και φυτικών συμπληρωμάτων που πιθανώς λαμβάνετε.

Στην συνέχεια ο πλαστικός χειρουργός θα σας εξετάσει και θα συζητήσει μαζί σας για τους πιθανούς κινδύνους και τις επιπλοκές που μπορεί να συνδέονται με την αιδοιοπλαστική.

Αιδοιοπλαστική Προετοιμασία

Θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες σε μορφή φυλλαδίου για το πώς να προετοιμαστείτε για τη χειρουργική σας επέμβαση. Οι προεγχειρητικές οδηγίες θα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες για το τι θα πρέπει να κάνετε και να γνωρίζετε πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία της αιδοιοπλαστικής. Ο χειρουργός θα σας δώσει οδηγίες για το πώς να προετοιμαστείτε για τη χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων των κατευθυντήριων γραμμών για το φαγητό και το ποτό, το κάπνισμα, για το ποιες βιταμίνες και φάρμακα θα πρέπει να λάβετε ή να αποφύγετε. Θα σας δώσει ακόμα μια γραπτή λίστα των συμπτωμάτων που χρειάζεται να παρακολουθείτε καθώς και οδηγίες για τη μετεγχειρητική φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σας. Από την πλευρά σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού σας και να μεριμνήσετε για την σωστή υγιεινή της περιοχής.