Το μεγάλο και “πεσμενο” στηθος βελτιώνεται με την γυμναστική;

Η άσκηση θα βελτιώσει οπωσδήποτε τη υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Δυστυχώς η συσφιξη του υποκείμενου μυ δεν θα βελτιώσει την πτώση του μαστού (πεσμενο στηθος). Αυτό που μπορεί να επιτύχετε είναι μία μικρή μειωση στηθους στην περίπτωση γενικότερης απώλειας βάρους. Εάν επιθυμείτε μεγάλη μειωση στηθους σε συνδυασμό με ανορθωση στηθους η μόνη σας επιλογή είναι η πλαστική χειρουργική επέμβαση (μειωτικη στηθους με ταυτόχρονη ανορθωση στηθους).

Πόσο καιρό διαρκεί η ανάρρωση από την μειωτικη στηθους;

Σε διάστημα 1-2 εβδομάδων από την μειωτικη στηθους ο πόνος θα έχει περάσει, η εικόνα των μαστών θα έχει βελτιωθεί αισθητά και θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε όλες τις προηγούμενες δραστηριότητές σας.

Θα έχω στητο στηθος μετα την μειωτικη στηθους;

Η μειωτικη στηθους είναι μία επέμβαση η οποία έχει σαν στόχο να μειώσει το μέγεθος των μαστών και να βελτιώσει την εικόνα τους. Το «στητο στηθος» σχετίζεται με την ήδη υπάρχουσα ή μη πτώση του στήθους σας, παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ανορθωση στηθους αν η πτώση είναι μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση ο πλαστικός χειρουργός σας θα σας κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις επιλογές που σας δίνονται.