Πονάει το Dermapen;

Το dermapen δεν συνδέεται με πόνο. Πριν από την θεραπεία εφαρμόζεται  αναισθητική κρέμα στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί, ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο δυσφορίας.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά το dermapen;

Μετά το dermapen η επιδερμίδα θα εμφανίσει ήπιο ερύθημα (κοκκίνισμα). Η ερυθρότητα συνήθως υποχωρεί την ίδια ημέρα ή μπορεί να διαρκέσει έως και 2-4 μέρες. Υπάρχουν ειδικά φαρμακευτικά καλλυντικά η χρήση των οποίων βοηθά στην υποχώρηση της ερυθρότητας. Επίσης μπορείτε αμέσως μετά την θεραπεία να χρησιμοποιήσετε make-up.

Μπορεί το dermapen να τραυματίσει την επιδερμίδα μου;

To dermapen είναι μια αυτοματοποιημένη μηχανική συσκευή μικρο-βελονισμού η οποία επιτρέπει στον γιατρό  να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης. Ανάλογα με τον αριθμό των επαναλήψεων σε μία περιοχή  και το βάθος της διείσδυσης στο δέρμα το Dermapen μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε επιφανειακά είτε σε μεγαλύτερο βάθος στο δέρμα (επιθετική θεραπεία). Αν ακολουθηθεί ο συνιστώμενος  χρόνος ανάμεσα στις συνεδρίες  και η διαδικασία πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια.