Τέλος στις ουλές ακμής

 In Άρθρα, Θεραπείες Fraxel

Σας προβληματίζουν οι ουλές ακμής που έχετε στο πρόσωπο? Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Με το fraxel θα αποκτήσετε λείο δέρμα με εξαιρετικά απαλή υφή!

Αν στην εφηβεία είχατε ακμή και γλιτώσατε τα σημάδια, τότε είστε από τις – πολύ- τυχερές. Οι περισσότερες από εμάς, ιδίως όποτε βρισκόμασταν μπροστά σε καθρέφτη, δύσκολα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και να μην «πειράξουμε» το πρόσωπο μας. Όσο κι αν μας φώναζαν οι άλλοι: «Μη θα κάνει σημάδια». Και είχαν πέρα για πέρα δίκιο. Με την ακμή μπορεί τελικά να ξεμπερδέψαμε, αλλά η ανάμνηση τους είναι ζωντανή και χαραγμένη στα μάγουλά μας, στο μέτωπο και στους κροτάφους μας.

Τα νέα, βέβαια, είναι ευχάριστα γιατί με την εξελιγμένη τεχνολογία laser που προσφέρεται σήμερα, τα αντιαισθητικά σημάδια του προσώπου μπορούν να εξομαλυνθούν πλήρως. Το fraxel laser είναι μία μέθοδος ασφαλής και γρήγορη, που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού μόνο με αναισθητική κρέμα. Η θεραπεία ανανεώνει το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος και αποκαθιστά την ομαλή επιφάνεια της επιδερμίδας. Για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και τα σημάδια να σβήσουν αισθητά χρειάζονται κάποιες συνεδρίες όπου ο αριθμός τους εξαρτάται από το βάθος του προβλήματος. shmadia akmhs

Το κύριο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε σημεία εξαιρετικά ευαίσθητα, όπως είναι το δέρμα του λαιμού. Έτσι, η θεραπεία δρα και ως μέσο αντιγήρανσης, αφού μπορεί να απαλύνει αισθητά τις κυκλικές γραμμές του λαιμού. Η εφαρμογή του αφορά και σε άλλου τύπου σημάδια που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα μας, όπως π.χ. οι  χειρουργικές ουλές. Με το fraxel βελτιώνεται η εικόνα τους  ορατά.

Η απλότητα της μεθόδου σε συνδυασμό με την ασφάλεια της εφαρμογής της και τα μοναδικά αποτελέσματα που προσφέρει, καθιστούν το fraxel τον πιο δημοφιλή τρόπο για να απαλλαγούμε από κάθε είδους σημάδια και να αναζωογονήσουμε το σύνολο της επιδερμίδας μας. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας το δέρμα σας θα είναι καθαρό και λαμπερό, όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ!

Recommended Posts