Πως θα αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό σώμα

 In Άρθρα, Θεραπείες Fraxel, Σώμα Λιποαναρρόφηση

Μία σχετικά νέα τεχνική λιποαναρρόφησης, το vaser lipo, έρχεται ως η απόλυτη απάντηση στην γλυπτική του σώματος. Ξεχάστε το χειρουργείο, τον πόνο και την αργή ανάρρωση. Με το vaser σε μόλις 1,5 εβδομάδα όχι μόνο θα έχετε απαλλαγεί από το περιττό τοπικό πάχος αλλά θα είστε σε άριστη φόρμα και θα μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας με ασφάλεια.

vaser lipo

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα θέλατε να είναι το σώμα σας μέχρι το επόμενο. Αν οι ατομικές σας προσπάθειες να χτίσετε το σώμα που επιθυμείτε διαρκώς αποτυγχάνουν, ίσως έχει έρθει η στιγμή να αναζητήσετε νέους αποτελεσματικούς τρόπους να αποκτήσετε το ιδανικό κορμί που ονειρεύεστε.

Τι προτείνει ο ειδικός; 

Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος συνιστά την ελάχιστα επεμβατική τεχνική λιποαναρρόφησης: vaser lipo. Το vaser lipo πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων. Η ενέργεια των υπερήχων στοχεύει κατευθείαν στο λίπος από το οποίο θέλουμε να απαλλαγούμε και διασπά τα λιποκύτταρα. Το λίπος εντός των κυττάρων υγροποιείται και ο γιατρός το απομακρύνει με μία αναρροφητική μικροκάννουλα.

Πότε να στραφώ στο vaser lipo; 

  • Αν επιθυμείτε την σμίλευση του περιγράμματος του σώματός σας,
  • Αν έχετε περιττό λίπος που είναι συσσωρευμένο τοπικά σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως ψωμάκια, πλαϊνά της μέσης, κλπ
  • Αν επιθυμείτε γρήγορη ανάρρωση
  • Αν βρίσκεστε κοντά στο κανονικό σας βάρος

Πονάει το vaser lipο;

Το vaser lipo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία μίνι-επέμβαση. Είναι πιθανό να νιώθετε κάποια δυσφορία κατά τις πρώτες ημέρες. Ωστόσο δεν πρόκειται για μία επίπονη διαδικασία. Το αντίθετο. Γίνεται με τοπική μόνο αναισθησία, έχει εύκολη και γρήγορη ανάρρωση, και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα.

Θα έχω σημάδια από την επέμβαση; 

Κατά την απομάκρυνση του λίπους ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί μία μικροκάνουλα. Στα σημεία εισόδου της θα υπάρχουν μετά 3 μικρά σημάδια τα οποία θα καλύπτονται με ρούχα ενώ υπάρχουν και θεραπείες για να απαλειφθούν τα σημάδια αυτά πλήρως. Ένας τρόπος είναι με το fraxel.

Είναι μία ακριβή επέμβαση; 

Το vaser lipo έχει ένα κόστος αντιμετωπίσιμο. Σαφώς πρόκειται για χειρουργείο, οπότε θα υπάρχουν έξοδα κλινικής, αναισθησιολόγου και χειρουργού. Επίσης, τα έξοδα διαμορφώνονται ανάλογα με την περιοχή ή τις περιοχές που θα αντιμετωπιστούν. Παρ’ όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως το τελικό κόστος, συγκρινόμενο με άλλες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι εξαιρετικά προσιτό.

Πότε είναι η ιδανική περίοδος να κάνω vaser lipo;

Πρόκειται για μία επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή στην διάρκεια του χρόνου καθώς δεν έχει αντενδείξεις. Για να βοηθήσουμε την επούλωση των χειρουργικών τραυμάτων και να αποφύγουμε μελλοντικές ουλές θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί το καλοκαίρι και να είμαστε τυπικοί με την χρήση αντηλιακού.

Θα υπάρχει χαλάρωση μετά την απομάκρυση του λίπους;

Το vaser πραγματοποιείται για την απομάκρυνση περιορισμένης ποσότητας λίπους. Ωστόσο καθώς η κάθε επιδερμίδα διαφέρει, αν η ελαστικότητα του δέρματος είναι φτωχή τότε μπορεί να αργήσει να επανέλθει ή να μην επανέλθει. Συνίσταται στις περιπτώσεις αυτές, μόλις ολοκληρωθεί η αποθεραπεία, να πραγματοποιηθούν  μερικές συνεδρίες μεσοθεραπείας σύσφιξης. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ότι το νέο καλλίγραμμο σώμα σας θα είναι παράλληλα σφριγηλό και σφιχτό.

 

Recommended Posts