Πλαστική Xειρουργική 2016

 In Άρθρα, Θεραπείες Botox, Θεραπείες Υαλουρονικό Οξύ Filler, Στήθος Ανόρθωση, Στήθος Αυξητική, Στήθος Μειωτική, Σώμα Αυξητική Γλουτών

Οι τάσεις στην Πλαστική χειρουργική για το 2016: Καλοσχηματισμένοι γλουτοί, σφριγηλό στήθος και ενισχυμένα χείλη!

Μία εκτεταμένη έρευνα  αναφορικά με την πλαστική χειρουργική στην Αμερική προέβλεψε για το 2016 ότι η αύξηση χειλιών και γλουτών θα είναι δύο από τις συχνότερες επιλογές των γυναικών.  Ακόμα, οι γυναίκες θα προχωρήσουν σε αυξητικές στήθους – μία επέμβαη που έχει εδραιώσει πια την θέση της στην κορυφή- αλλά και σε μειωτικές στήθους, όσο αφορά τα πολύ μεγάλα μεγέθη.

kardashian-booty

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μία αναπάντεχη στροφή προς το κατώτερο μέρος του σώματος, με την ανόρθωση μηρών να αυξάνεται ολοένα και με τους γλουτούς να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος . Η επικράτηση της αύξησης των γλουτών οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στην Kim Kardashian και την προσοχή που προσέλκυσε με την εντυπωσιακή πίσω πλευρά της.  Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες επιθυμούν τόσο μεγάλους γλουτούς, το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν η περιοχή αυτή να είναι καλοσχηματισμένη.

jenner

Αλλά η ευρύτερη οικογένεια Kardashian φαίνεται να αποτελεί καταλύτη στην διαμόρφωση της ιδανικής γυναικείας εικόνας, αφού μετά τις διαδικασίες ενίσχυσης των χειλιών της Kylie Jenner (ετεροθαλής αδελφή της Kim), το 30% των δερματολόγων και το 43% των πλαστικών χειρουργών στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι έλαβαν περισσότερα αιτήματα για αύξηση των χειλιών.  Με την διάδοση των νέων μη επεμβατικών θεραπειών, όπως το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και το διάσημο πλέον botox, η αυξητική χειλιών γνωρίζει μεγάλη άνθηση.

Ariel Winter

Εν τω μεταξύ η μειωτική στήθους σημείωσε μικρή άνοδο, γεγονός που θεωρείται πως συνδέεται με το “Modern Family” και την ηθοποιό Ariel Winter, η οποία προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του στήθους της μέσα στο 2015.  Το απόλυτο must ωστόσο, εξακολουθεί να είναι η αυξητική στήθους αφού το σφριγηλό και πλούσιο μπούστο αποτελεί συνώνυμο της θηληκότητας.

scarlett_johansson

Άλλες διαδικασίες, επεμβατικές και μη, που πρόκειται να ζητηθούν φέτος  θα αφορούν τον λαιμό και το πιγούνι, σύμφωνα με το 68% των Αμερικανών πλαστικών χειρουργών. Μένει να δούμε αν η Ελλάδα θα ακολουθήσει τις διεθνείς τάσεις ή αν θα διαφοροποιήσει την θέση της. Πάντως ο μεσογειακός σωματότυπος φαίνεται αυτήν τη φορά να λειτουργεί υπέρ μας.

Recommended Posts