Όσα θέλεις να ξέρεις για το Brazilian Butt Lift!

 In Άρθρα, Σώμα Αυξητική Γλουτών

Το brazilian butt lift αποτελεί μία τεχνική ανόρθωσης και αύξησης των γλουτών. Το συγκεκριμένο σχήμα γλουτών που διαμορφώνει η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο γιατί το  τελικό αποτέλεσμα είναι οι στρογγυλεμένοι, νεανικοί  γλουτοί που μοιάζουν να «αψηφούν την βαρύτητα».  

butt lift

Η βραζιλιάνικοι γλουτοί, όπως έχει καθιερωθεί να λέγονται, μπορούν να επιτευχθούν με 3 διαφορετικές τεχνικές:

  • Εγχύσεις υαλουρονικού οξέος
  • Ενθέματα λίπους
  • Ενθέματα σιλικόνης

Υαλουρονικό οξύ  

Η αύξηση γλουτών με βραδέως διασπώμενο υαλουρονικό οξύ πραγματοποιείται στο ιατρείο ενέσιμα και πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο. Δεν απαιτεί αποθεραπεία, δεν πονάει και έχει γρήγορα αποτελέσματα. Στα μειονεκτήματά της η πεπερασμένη της διάρκεια, η οποία ωστόσο ανέρχεται έως και τα 2 χρόνια.

Αυτόλογο λίπος 

Η αύξηση γλουτών με μόσχευμα λίπους πραγματοποιείται επίσης ενέσιμα. Ο λιπώδης ιστός μπορεί να προέρχεται από εμάς ή άλλον δότη. Συνήθως, η τεχνική αυτή επιλέγεται όταν έχει προηγηθεί λιποαναρρόφηση και χρησιμοποιείται μέρος του λίπους που έχουμε αφαιρέσει από άλλα σημεία όπως η μέση, η περιφέρεια, τα ψωμάκια κοκ. Τα μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνικής με μόσχευμα είναι ότι δεν υπάρχει ξένο σώμα στον οργανισμό. Αν η επέμβαση είναι επιτυχής, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Τα μειονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι ότι υπάρχουν  πιθανότητες να μην γίνει δεκτό το μόσχευμα αλλά και το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι σταθερό αν υπάρξουν αυξομειώσεις βάρους.

Ενθέματα σιλικόνης 

Η αύξηση γλουτών με ενθέματα σιλικόνης πραγματοποιείται χειρουργικά. Η διαδικασία είναι παρόμοια με την αύξηση στήθους με ενθέματα. Με τα ενθέματα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών ως προς το επιθυμητό σχήμα και επιθυμητό μέγεθος. Το μειονέκτημα, συγκριτικά με τις άλλες 2 μεθόδους είναι πως απαιτεί ένα διάστημα αποθεραπείας, αλλά  τα αποτελέσματα κρατούν για πάντα.

brazilian butt

Η αυξητική γλουτών βελτιώνει τόσο το περίγραμμα του κάτω μέρους του σώματος όσο και την ψυχολογία του ατόμου αναφορικά με το σώμα του.

Recommended Posts