Οι 5 θεραπείες SoS που πρέπει να γνωρίζεις πριν τα 30

 In Άρθρα, Θεραπείες Botox, Θεραπείες Fraxel, Θεραπείες Υαλουρονικό Οξύ Filler, Θεραπείες Χημικό Peeling

 

Έχεις δοκιμάσει διάφορες θεραπείες προσώπου στο παρελθόν αλλά δεν έχεις μείνει ικανοποιημένη; Η πραγματικότητα είναι πως οι ανάγκες κάθε επιδερμίδας είναι διαφορετικές και είναι σχεδόν απίθανο με την πραγματοποίηση μίας μόνο θεραπείας να εξαφανιστούν όλα όσα σε προβληματίζουν αναφορικά με το δέρμα σου.

Γι’ αυτό κάναμε έναν κατάλογο των top 5 θεραπειών για να βρεις εκείνες  που σου ταιριάζουν και την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τον γιατρό, να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις.

 

 

  1. Στατικές ρυτίδες

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ στην παχύρευστη μορφή του μπορεί να εγχυθεί στις αυλακώσεις της επιδερμίδας με τρόπο ώστε το δέρμα να δείχνει ενιαίο. Οι βαθιές ρυτίδες και οι γραμμές του δέρματος σε ελάχιστο χρόνο εξαφανίζονται και το δέρμα γίνεται πάλι λείο και νεανικό.

  1. Πόδι της χήνας

 podi_ths-xhnas

Dysport. Όπως και το Botox έτσι και το dysport είναι ιδανικό για να σβήσει τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, προδίδοντας την ηλικία μας. Τo dysport πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία και η διάρκεια των αποτελεσμάτων του διαρκεί λίγο περισσότερο από του botox, δηλαδή 6-9 μήνες.

 

  1. Ενυδάτωση

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες. Με μικροενέσεις εγχέεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος το διάλυμα βιταμινών και υαλουρονικού οξέος. Ως συστατικό το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, προσφέροντας έτσι βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα. Παράλληλα η ίδια η διαδικασία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και το θρέφει σε βάθος.

  1. Σημάδια ακμής

 akmh

Fraxel laser. Αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο laser για την ανάπλαση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση αρκετών προβλημάτων της επιδερμίδας με κύρια την βελτίωση και εξομάλυνση των ουλών της ακμής. Με την θεραπεία το εξωτερικό στρώμα του δέρματος αποβάλλεται, χωρίς να επηρεάζονται οι ινοβλάστες αφού οι οπτικές ίνες του laser στοχεύουν απευθείας στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος. Η επιδερμίδα αναγεννιέται, λεία και απαλή, χωρίς σημάδια.

  1. Πανάδες

 panades

Χημικό peeling. Αποτελεί μία προηγμένη τεχνική απολεπισης και αναζοωγόνησης του δέρματος. Η θεραπεία με χημικό peeling ενεργοποιεί τα φυσικά συστατικά ανάπλασης που υπάρχουν στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος. Με την χρήση συστατικών όπως η ρεζορκίνη, το kojid acid, το αζελαϊκό και το φυτικό οξύ μπορεί να μειωθεί η μελανίνη και να καταπολεμηθεί η υπερμελάγχρωση του δέρματος οξυγονώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα η οποία ένα διάστημα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας θα είναι απαλή και με χρώμα ομοιόμορφο.

 

 

Recommended Posts