Μεσοθεραπεία για τα Χέρια

 In Άρθρα

Τα χέρια μας είναι μία περιοχή που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και την οποία δυστυχώς παραμελούμε συστηματικά.

 

Τα χέρια μας είναι η νούμερο ένα περιοχή του σώματος μας που ταλαιπωρείται διαρκώς και ταυτόχρονα το σημείο εκείνο που παραμελούμε να φροντίσουμε περισσότερο από κάθε άλλο. Με τα χέρια μας κάνουμε όλες τις δουλειές και σπάνια θυμόμαστε να φοράμε γάντια, τα χέρια μας είναι μόνιμα εκτεθειμένα στον ήλιο και ακόμη πιο σπάνια θυμόμαστε να τους βάζουμε αντηλιακό, τα χέρια μας υφίστανται τους ρύπους και την κακουχία αλλά ποτέ δεν σκεφτόμαστε να τα καθαρίσουμε και να τα ενυδατώσουμε σωστά, όπως ευλαβικά κάνουμε με το πρόσωπο και το ντεκολτέ μας. Πέρα από τα παραπάνω, ο χρόνος που περνά αφήνει τα δικά του σημάδια στη ράχη των χεριών, όπως ρυτίδες, κενά και κηλίδες. Τα χέρια μας χρειάζονται συστηματική φροντίδα και η μεσοθεραπεία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τους το προσφέρουμε.

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η θαυματουργή θεραπεία αναζωογόνησης, ανάπλασης και σύσφιξης που γίνεται με το ίδιο μας το αίμα είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους βελτίωσης της ράχης των χεριών. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει μία απλή αιμοληψία στο ιατρείο, την επεξεργασία του αίματος με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης, για να μπορέσει να διαχωριστεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα από τα λοιπά στοιχεία, την ενίσχυση του πλάσματος με αυξητικούς παράγοντες και ειδικό διάλυμα υαλουρονικού οξέος, για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και ανάπλασης, και τελικά την έγχυση του προϊόντος στη ράχη των χεριών με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελόνων. Το αποτέλεσμα είναι εκ των έσω ενυδάτωση και ανάπλαση των χεριών, που δείχνουν σαφώς ανανεωμένα και πιο σφριγηλά, ενώ βελτιώνεται η υφή και η συνολική εικόνα τους.

 

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία γίνεται με ένα κοκτέιλ ουσιών, που δημιουργείται με βάση το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτευχθεί. Το κοκτέιλ αυτό εγχέεται με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελόνων στο μέσο στρώμα του δέρματος (γι’ αυτό και η θεραπεία καλείται «μεσοθεραπεία»), προκαλώντας εκ των έσω το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ οι νυγμοί των βελόνων κινητοποιούν ταυτόχρονα τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Στην περίπτωση της ράχης των χεριών ο γιατρός χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, δηλαδή ουσίες που θρέφουν την επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω και κινητοποιούν την ανάπλαση του δέρματος, απαλύνοντας την υφή και βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα τους.

Recommended Posts