Ελεύθερος Τύπος: Λύσεις και Προτάσεις για λαμπερό δέρμα

 In Uncategorized

Ελεύθερος Τύπος: Λύσεις και Προτάσεις για λαμπερό δέρμα

Η δημιουργία γραμμών, ρυτίδων και δυσχρωμιών οφείλονται κατά ένα μεγάλο βαθμό στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Αλλά μην απογοητεύεστε! Υπάρχουν αρκετές θεραπείες για ξανακάνουμε το δέρμα μας νεανικό, φωτεινό και γοητευτικό. Μάλιστα τώρα που το καλοκαίρι τελείωσε επιβάλλεται να περιποιηθούμε το ταλαιπωρημένο μας δέρμα. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε.

Μεσοθεραπεία λεύκανσης 

Οι δυσχρωμίες, οι πανάδες και οι κηλίδες μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα και το δέρμα μας να αποκτήσει ξανά έναν ενιαίο χρωματισμό. Με την θεραπεία λεύκανσης εγχέονται ειδικά λευκαντικά συστατικά στην μεσαία στοιβάδα της επιδερμίδας, που δρουν στοχευμένα στα σημεία με συσσωρευμένη μελανίνη και επαναφέρουν σταδιακά το φυσιολογικό χρώμα του δέρματός μας.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες 

Για να ενυδατώσουμε σε βάθος την επιδερμίδα μας, να καταπολεμήσουμε την θαμπάδα και παράλληλα να αποτρέψουμε την δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μπορούμε να επιλέξουμε μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα μας και οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που περιλαμβάνονται στο διάλυμα εμπλουτίζουν την δράση του και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία αυτόλογη- PRP 

Η ανανέωση της επιδερμίδας μας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τα φυσικά συστατικά που υπάρχουν στο πλάσμα του αιματός μας. Αφού ο γιατρός προχωρήσει σε απλή αιμοληψία, με την διαδικασία της φυγοκέντρισης απομονώνει το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες και το επανεγχύει στα «προβληματικά» μας σημεία. Το δέρμα μας γίνεται βελούδινο νέο και σφριγηλό, ενώ οι ρυτίδες απαλύνουν αισθητά.

 

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω για την μεσοθεραπεία 

Η διαδικασία της μεσοθεραπείας διαρκεί από 30’ έως μία ώρα. Η θεραπεία γίνεται ενέσιμα με την χρήση πολύ λεπτής βελόνας. Πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με απλή αναισθητική κρέμα, με ολιγόωρη δράση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά τα πλήρη αποτελέσματα θα τα δούμε μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος των θεραπειών. Η μέθοδος δεν απαιτεί ανάρρωση.