Γοητευτικό ανδρικό πρόσωπο, με botox

 In Άντρας Botox, Άρθρα

Το άγχος, η κούραση, τα νεύρα, όλα αποτυπώνονται στο πρόσωπο και κυρίως  στην περιοχή του μετώπου. Κι όσο κι αν το συνοφρύωμα και οι ρυτίδες προσδίδουν γοητεία και μια αίσθηση κύρους στον άνδρα, το να δείχνει μόνιμα ενοχλημένος δύσκολα μπορεί να προσθέσει  πόντους στο σεξαπίλ του.

Τι μπορείτε να κάνετε; Η απάντηση είναι botox 

Οι μη επεμβατικές θεραπείες έχουν πάψει να θεωρούνται ταμπού εδώ και χρόνια. Επιπρόσθετα,  η καλή και νεανική εμφάνιση αποτελεί must  τόσο στο εργασιακό όσο και κοινωνικό περιβάλλον.  Έτσι, το botox είναι η απόλυτη λύση για τους άνδρες που ξέρουν την αξία μίας προσεγμένης εμφάνισης και πως αυτή είναι συνυφασμένη με την επιτυχία.

antras-metwpo-rytides

Τι είναι το botox? 

Το botox είναι μία πρωτεΐνη. Eίναι γνωστό ως βοτουλινική τοξίνη ή αλλαντική τοξίνη.  Ως  συστατικό το botox έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τις συσπάσεις των μυών με αποτέλεσμα να «σβήνει» τις ρυτίδες έκφρασης αλλά και να προλαμβάνει την δημιουργία τους.

Γιατί botox; 

Το botox είναι μία θεραπεία τόσο αποτελεσματική όσο και ασφαλής. Πραγματοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια και πλήθος μελετών πιστοποιούν την ασφάλεια της θεραπείας.

Που γίνεται και πως?  

Το botox συνήθως πραγματοποιείται  για να απαλύνει τις οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και ανάμεσα στα φρύδια. Πραγματοποιείται με μία πολύ λεπτή βελόνα ενώ είναι μία θεραπεία τελείως ανώδυνη, αφού πραγματοποιείται μετά από την εφαρμογή απλής αναισθητικής κρέμας με ωριαία διάρκεια.

Μετά το Botox? 

andras-gohteia

Τρεις μέρες  μετά το botox το πρόσωπο δείχνει νεανικό ανανεωμένο και ξεκούραστο. Κανείς δεν θα καταλάβει τι άλλαξε. Όλοι θα καταλάβουν την διαφορά.

 

 

 

Recommended Posts