Δώστε στο δέρμα σας αυτό που χρειάζεται

 In Άρθρα, Θεραπείες Μεσοθεραπεία, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Αυτόλογη, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Υαλουρονικό

Η γυναίκα του σήμερα όχι μόνο καλείται να συνδυάσει πολλαπλούς ρόλους, αλλά και να τα κάνει όλα σωστά! Και όταν ο λόγος έρχεται στην διατήρηση μίας όμορφης και νεανικής εμφάνισης «σωστό» σημαίνει με την σωστή μέθοδο. Υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι και θεραπείες που απευθύνονται σε διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας και σε διαφορετικές ανάγκες. Με την εξέλιξη της ιατρικής αισθητικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε την επιδερμίδα μας με τρόπο μη επεμβατικό και ανώδυνο.

Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση είναι οι ενέσιμες θεραπείες με τις οποίες εγχέονται στην μεσαία στοιβάδα της επιδερμίδας χρήσιμα συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλα και επιτυγχάνονται η ανάπλαση, ανανέωση, αντιγήρανση και λάμψη της επιδερμίδας.

Ανανέωση της επιδερμίδας και πρόληψη της γήρανσης 

Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP εγχέεται αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες στο υπόστρωμα του δέρματος. Οι αυξητικοί παράγοντες λειτουργούν ως ένα φυσικό boost που ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και ανανεώνει τον όγκο της επιδερμίδας, κάνοντάς την νεανική και γεμάτη φρεσκάδα. Το πλάσμα προέρχεται από τον δικό μας οργανισμό και λαμβάνεται με απλή αιμοληψία, ενώ τα χρήσιμα από τα περιττά συστατικά διαχωρίζονται με την διαδικασία της φυγοκέντρισης. Η θεραπεία πραγματοποιείται 3 φορές σε διάστημα 1,5 μήνα.

Ενυδάτωση της επιδερμίδας και λάμψη 

Με την μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την extra υγρασία που χρειάζεται ώστε να αποκαταστήσουμε προβλήματα όπως η θαμπάδα και η ξηρότητα. Η θεραπεία πραγματοποιείται ενέσιμα και επιτυγχάνει την ανανέωση των κυττάρων και την παραγωγή ελαστίνης. Το δέρμα γίνεται σφριγηλό και ελαστικό, δηλαδή δεν “σπάει” και δεν δημιουργούνται νέες ρυτίδες. Εάν στο cocktail προστεθούν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία η επιδερμίδα τρέφεται σε βάθος και το δέρμα αποκτά μία φωτεινή και υγιή λάμψη!

Η διαδικασία της μεσοθεραπείας πραγματοποιείται σε συνεδρίες. Πρόκειται για ενέσιμη μέθοδο που διενεργείται με πολύ λεπτή βελόνα αφού στο δέρμα εφαρμοστεί ήπια αναισθητική κρέμα.  Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί περίοδο ανάρρωσης και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, εντός δύο, τριών ημερών.

 

 

Recommended Posts