Αυτό που κανείς δεν σου λέει για την απώλεια βάρους..

 In Uncategorized, Άρθρα, Θεραπείες Dermapen, Θεραπείες Fraxel, Θεραπείες Μεσοθεραπεία, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Υαλουρονικό, Θεραπείες Υαλουρονικό Οξύ Filler

Το να χάσεις τα παραπανίσια κιλά που σε ταλαιπωρούν επί χρόνια αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα που αλλάζει την ζωή σου! Αλλά εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, έρχεσαι αντιμέτωπη με ένα νέο πρόβλημα: Μετά την απώλεια του περιττού βάρους το πρόσωπο φαίνεται γερασμένο. Ένα από τα πλεονεκτήματα των περίσσιων κιλών είναι ότι το λίπος βοηθά να συμπληρώνονται με φυσικό τρόπο οι γραμμές και οι ρυτίδες που αρχίζουν να σχηματίζονται στο πρόσωπο καθώς μεγαλώνεις. Μόλις χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά, είναι πιθανό να ανακαλύψεις μερικές έξτρα ζάρες που δεν γνώριζες καν ότι είχες.

«Πώς είναι δυνατόν να έχεις υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και η επιδερμίδα σου να γερνάει με ταχύτητες φωτός?», αναρωτιέσαι.

Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι μπορούμε να έχουμε τέλειο σώμα ή τέλειο πρόσωπο, αλλά όχι και τα δύο. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, αφού όπως χάνουμε μεγάλο ποσοστό του λίπους, χάνουμε και μέρος του όγκου από το πρόσωπο.

Πώς η απώλεια βάρους σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Όταν το δέρμα δεν έχει το υπόστρωμα του λίπους να το συγκρατεί τεντωμένο, αρχίζει να κρεμάει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σιαγόνες και οι γραμμές γύρω από το στόμα να γίνονται πιο έντονες. Τα αποτελέσματα όμως της απώλειας βάρους δεν περιορίζονται μόνο σε ένα μέρος του προσώπου. Ολόκληρο το πρόσωπο επηρεάζεται  δημιουργώντας μια πιο γερασμένη εμφάνιση. Τα μάγουλα, τα ζυγωματικά αλλά και ο λαιμός και το ντεκολτέ επίσης αλλάζουν και χαλαρώνουν.

Πώς να επαναφέρετε τη νεότητα

Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να καθυστερήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης και παράλληλα να παραμείνουμε πιστοί στους στόχους μας για μία υγιή φυσική κατάσταση. Το νεανικό περίγραμμα του προσώπου μας μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως με μία ποικιλία μη επεμβατικών μεθόδων. Με την χρήση μικρονυγμών ή με την χρήση laser μπορούμε να συσφίξουμε και να αναζωογονήσουμε το δέρμα μας. Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορούμε να αποκαταστήσουμε με τον πιο φυσικό τρόπο τον τόνο του δέρματος. Και με τη θεραπεία του υαλουρονικού οξέος, αποκαθιστούμε τον όγκο και τη φρεσκάδα του προσώπου, εύκολα και γρήγορα. Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία είναι η διαδικασία μεταφοράς λίπους από περιοχές του σώματός μας, με τις οποίες μπορούν να ενισχυθούν τα σημεία του προσώπου μας που έχουν απωλέσει τον όγκο τους.

Είναι σημαντικό λοιπόν σε συνδυασμό με τη δίαιτα και την άσκηση, να πραγματοποιούμε και μία θεραπεία για τις ανάγκες του δέρματός μας. Η φροντίδα του δέρματος είναι μια σημαντική πτυχή γιατί δεν θέλουμε ένα πρόσωπο αφυδατωμένο, χαλαρωμένο και θαμπό, αλλά ένα πρόσωπο που θα αντανακλά τη λάμψη και την αυτοπεποίθηση που έχουμε αγωνιστεί για να κερδίσουμε!

Recommended Posts