Αψεγάδιαστοι μηροί και γλουτοί, χωρίς ίχνoς περιττού λίπους

 In Άρθρα, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Καφεΐνη

Με την καθιστική ζωή αλλά και το «έτοιμο» φαγητό που συνηθίζουμε να τρώμε λόγω έλλειψης χρόνου, όσο καλή προδιάθεση κι αν έχουμε το σώμα μας αργά ή γρήγορα θα αποθηκεύσει λίπος. Και ως μεσογειακές γυναίκες τα συνηθέστερα σημεία που συσσωρεύεται το λίπος είναι στους μηρούς και τους γλουτούς μας. Κάθε καλοκαίρι μοιάζει να έρχεται για να μας υπενθυμίσει τι δεν κάναμε σωστά κατά την διάρκεια της χρονιάς, και δυστυχώς όσο κι αν πεισμώνουμε τώρα, η λύση δεν θα έρθει ούτε μαγικά ούτε και γρήγορα.

lipodialysh

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος είναι ως γνωστόν η λιποαναρρόφηση. Μάλιστα με την τεχνική του vaser lipo η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται πλέον με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο και με πολύ γρήγορη ανάρρωση. Ωστόσο, ένα χειρουργείο δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο και ειδικά το καλοκαίρι αυτό συνεπάγεται  δυσκολότερη επαναφορά στην καθημερινότητα και κυρίως μία χαμένη άδεια που σίγουρα θα θέλαμε να την αξιοποιήσουμε πιο ανέμελα και σίγουρα πιο κοντά στην θάλασσα.

Μία σημαντική εναλλακτική μορφή καταπολέμησης του τοπικού πάχους αποτελεί η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης. Με την ενέσιμη λιποδιάλυση ο γιατρός μπορεί να επέμβει στοχευμένα στα σημεία που μας προβληματίζουν και να σμιλέψει ικανοποιητικά τις περιοχές των γλουτών και των μηρών μας. Με την φωσφατιδυλοχολίνη, και τις ιδιότητες άλλων χρήσιμων λιποδιαλυτικών συστατικών, τα λιποκύτταρα διασπώνται και το εσωτερικό τους αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό.

apsegadiastoi_mhroi

Η μέθοδος δεν απαιτεί ανάρρωση και χρειάζεται λίγη  προσοχή μόνο κατά τις πρώτες 2-4 ημέρες μετά από την διαδικασία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν μελανιές που θα εμφανιστούν στην περιοχή με φυτικά, βιολογικά σκευάσματα ή ειδική κρέμα που θα μας συστήσει ο γιατρός. Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης πραγματοποιείται σε συνεδρίες και τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή σε έναν περίπου μήνα.

Recommended Posts