Αντιγήρανση Προσώπου: Πότε να κάνετε ποια διαδικασία

 In Άρθρα, Θεραπείες Botox, Θεραπείες Fraxel, Θεραπείες Ultherapy, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Αυτόλογη, Θεραπείες Μεσοθεραπεία Υαλουρονικό, Θεραπείες Υαλουρονικό Οξύ Filler

Με την έμφαση που δίνετε πλέον στην πρόληψη της γήρανσης είναι εύκολο να αποπροσανατολιστούμε και να μην γνωρίζουμε ποιες διαδικασίες είναι σκόπιμο να κάνουμε ανά ηλικία.
Δείτε τι προτείνουν οι ειδικοί.

 

Στη δεκαετία των 30 δοκιμάστε Botox

Πιθανώς να έχετε ήδη ξεκινήσει να λαμβάνετε μικρές δόσεις Botox για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια -πόδι της χήνας- και ανάμεσα στα φρύδια. Το botox θα επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης με την ελαχιστοποίηση της μυϊκής δραστηριότητας στην περιοχή.

 

Στη δεκαετία των 40 ξεκινήστε πληρωτικά δέρματος (fillers)

Σε αυτή την ηλικία ο οργανισμός έχει απωλέσει μεγάλες ποσότητες κολλαγόνου, ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος και λίπους, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι λεπτό και να απουσιάζει ο νεανικός του όγκος. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πληρωτικά δέρματος όπως το υαλουρονικό οξύ, αφού έχουν την ικανότητα να ανασηκώνουν το δέρμα, να γεμίζουν τις βαθιές αυλακώσεις και να εμποδίζουν την εγκαθίδρυση στατικών ρυτίδων και γραμμών.

Στη δεκαετία των 50 σκεφτείτε την χειρουργική επέμβαση

Το χαλαρό δέρμα που κρεμά αρχίζει να γίνεται προβληματικό στο σημείο αυτό. Μπορείτε να στραφείτε στο facelift για μία συνολική ανανέωση ή να καθυστερήσετε την χειρουργική επέμβαση επιλέγοντας μία διαδικασία, όπως το ultherapy για να σφίξετε το κάτω μέρος του προσώπου σας και τον λαιμό σας.

Στη δεκαετία των 60 και μετά διατηρήστε τα αποτελέσματά σας

Αν έχετε ήδη ένα lifting στο ιστορικό σας οι θεραπείες συντήρησης όπως τα ενέσιμα διαλύματα, τα fillers και τα laser θα σας βοηθήσουν να παρατείνει τα αποτελέσματά σας. Αν το διπλοσάγονο και το χαλαρό δέρμα είναι εμφανές και δεν έχουν αντιμετωπιστεί προηγουμένως, τώρα είναι η ώρα να τα διορθώσουμε με την χειρουργική επέμβαση.

 

Ο παραπάνω οδηγός δεν είναι απόλυτος. Κάθε άνθρωπος, κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. Γι’ αυτό συνίσταται πάντοτε να πραγματοποιείτε ένα ραντεβού με τον ειδικό γιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει ποιες θεραπείες είναι  κατάλληλες για εσάς.

 

Recommended Posts