Αφαίρεση υαλουρονικού οξέος από τα χείλη; Όσα πρέπει να ξέρεις.

 In Άρθρα, Θεραπείες Υαλουρονικό Οξύ Filler, Υγεία&Ομορφιά

Το καλοκαίρι η Kylie Jenner δήλωσε πως αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της. Ποια είναι, όμως, η διαδικασία που ακολούθησε;

Τα χείλη της Kylie Jenner αποτέλεσαν ξανά αντικείμενο συζήτησης, αυτή τη φορά, επειδή η ίδια ανέφερε σε ένα σχόλιο, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως «ξεφορτώθηκε» τα fillers της, απαντώντας έτσι στο σχόλιο ενός follower – για την ιστορία, η Kylie δεν άντεξε αρκετό καιρό μακριά από το υαλουρονικό οξύ και, λίγους μήνες αργότερα, ξανά «γέμισε» τα χείλη της.

Με αφορμή, όμως, το σχόλιο της αναρωτήθηκαν πολλοί, αν τα fillers με υαλουρονικό οξύ αποβλήθηκαν φυσικά από το σώμα της – αυτό, συνήθως συμβαίνει σε 6 με 12 μήνες – ή επισκέφτηκε ξανά τον ιατρό  της για να της τα αφαιρέσει.

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που εσύ θέλεις να επαναφέρεις τα χείλη σου στην αρχική τους κατάσταση; Αν θέλεις ένα άμεσο αποτέλεσμα, ο ιατρός σου, πρέπει να σου κάνει πάλι ενέσιμο στα χείλη, αυτή τη φορά με υαλουρονιδάση. Πρόκειται για ένα ένζυμο που λειτουργεί ως καταλύτης για την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος, του βασικού συστατικού των fillers που χρησιμοποιείται από πολλές κλινικές – αυτό θα χρειαστεί 3 με 4 μέρες για να δράσει.

Αν και σαν επιλογή μοιάζει δελεαστική, η διαδικασία έχει μια πολύ μικρή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, την οποία θα συζητήσεις προσωπικά με το γιατρό σου. Είναι ένα “μαγικό όπλο” που σε περίπτωση που δε σου αρέσει το αποτέλεσμα, το αφαιρείς αμέσως . Η συμβουλή μου; Προτίμησε να βάλεις λίγο υαλουρονικό οξύ, έτσι ώστε το υλικό να προσαρμόζεται στα χείλη σου με πιο φυσικό τρόπο.

Recent Posts