Τι είναι η ανόρθωση της έσω επιφάνειας μηρού;

Ανόρθωση έσω επιφάνειας μηρού

Η ανόρθωση της έσω επιφάνειας μηρού είναι μία πλαστική χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αναδιαμόρφωση της περιοχής των μηρών μέσω της μείωσης και λείανσης του χαλαρωμένου, κρεμασμένου δέρματος λόγω μεγάλης απώλειας βάρους.
Μετά από βαριατρική χειρουργική επέμβαση ή εντατική δίαιτα που οδηγεί σε δραματική απώλεια κιλών πολλοί ασθενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με την περίσσεια του δέρματος που παραμένει στο σώμα. Οι δυσκολίες αφορούν στον ρουχισμό, σε άβολα εξανθήματα και ερεθισμούς. Οι καταστάσεις αυτές μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω της απομάκρυνσης της περίσσειας του δέρματος. Στην regen οι γιατροί κατανοούν τις απογοητεύσεις που βιώνουν οι ασθενείς και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της ανόρθωσης μηρών στην επίτευξη ενός καλύτερα καθορισμένου περίγραμματος σώματος. . Το αποτέλεσμα από την ανορθωση μηρων θα είναι ένα πιο σφριγηλό δέρμα και η βελτίωση της εικόνας του κατώτερου μέρους του σώματος του ασθενούς.

 

Ανορθωση μηρων – Πλεονεκτήματα

 

  • Θα βελτιωθεί η εικόνα του σώματός σας και η αυτοπεποίθηση σας.
  • Θα φοράτε όποιο ένδυμα επιθυμείτε, παντελόνια, σορτς και μαγιό, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να αισθάνεστε πλέον αμηχανία.
  • Θα κινείστε με σαφώς μεγαλύτερη άνεση.

 

Ανορθωση μηρων – Περιορισμοί

Η ανορθωση μηρων αντιμετωπίζει την χαλαρωση στα ποδια, αυτό όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να γίνουν τομές. Οι τομές αυτές θα αφήσουν σημάδια τα οποία θα είναι μόνιμα. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου τα αρχικά έντονα σημάδια θα απαλύνουν σημαντικά, ενώ ο πλαστικός χειρουργός θα χρησιμοποιήσει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους ώστε να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος των πτυχών αλλά και για να « κρύψει» τις τομές σε φυσικές πτυχές του σώματος για να είναι το λιγότερο δυνατόν ορατές. Το νέο σχήμα των ποδιών σας θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε η ύπαρξη κάποιων ουλών θα μοιάζει αμελητέα.