γυναικομαστία

Γυναικομαστια είναι η διόγκωση του ανδρικού στήθους που οφείλεται στην διαταραχή των ισορροπιών μεταξύ των οιστρογόνων και των ανδρογόνων. Πρόκειται για μία καλοήθη υπερτροφία του μαζικού αδένα η οποία επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία των ανδρών. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με πλαστική μειωτική χειρουργική επέμβαση. Μετά την επέμβαση ο άνδρας έχει ένα επίπεδο και αντρικό στέρνο γεγονός που επιδρά θετικά στην αυτοεκτίμησή του και τον κάνει να νιώθει πιο αρρενωπός.

κοιλιοπλαστική

Η κυκλοτερής κοιλιοπλαστική είναι η πλαστική χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αφαίρεση του περιττού λίπους και του δέρματος και στην αποκατάσταση των αποδυναμωμένων μυών με την ενίσχυση της περιτονίας του κοιλιακού τοιχώματος. Είναι μία επέμβαση που απευθύνεται σε ανθρώπους με μεγάλη χαλάρωση των ιστών στην περιοχή της κοιλιάς, γεγονός που μπορεί να οφείλεται σε μεγάλη απώλεια βάρους μετά από δίαιτα ή βαριατρική χειρουργική επέμβαση. Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται το πιο ομαλό και σταθερό περίγραμμα της κοιλιάς.

λιποαναρρόφηση

Η απλή λιποαναρροφηση, γνωστή και ως λιπογλυπτική, είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Με την λιποαναρρόφηση μπορεί να αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητας λίπους από μία περιοχή. Η μέθοδος συνδυάζεται και με άλλες επεμβάσεις πχ με κοιλιοπλαστική, μειωτική μαστού, λίφτινγκ στους μηρών κ.α.

βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική είναι η πλαστική χειρουργική επέμβαση για την αναμόρφωση του άνω τμήματος του χεριού, από την μασχάλη έως τον αγκώνα. Στόχος της είναι να συσφιχθεί το χαλαρό δέρμα και να αφαιρεθεί το τοπικό λίπος. Η επέμβαση συνδυάζεται ορισμένες φορές με την τεχνική της λιποαναρρόφησης για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

ανόρθωση-εσω-επιφανειας-γλουτων-1024x678

Η ανόρθωση των μηρών είναι μία πλαστική χειρουργική επέμβαση- λίφτινγκ που αναδιαμορφώνει τους μηρούς μειώνοντας το δέρμα και το λίπος που περισσεύει. Καθώς τα λιποκύτταρα συσσωρεύονται στους μηρούς, η κυτταρίτιδα και τα χαλαρωμένο δέρμα κάνουν αρκετούς ανθρώπους να μοιάζουν βαρύτεροι και μεγαλύτεροι απ’ ότι είναι. Το αποτέλεσμα από την ανόρθωση μηρών είναι το πιο λείο και σφριγηλό δέρμα και το καλύτερα καθορισμένο περίγραμμα του κάτω μέρους του σώματος.

Botox

Το Botox αποτελεί το πρώτο φαρμακευτικό προϊόν που έλαβε την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Είναι μία διαδικασία ανώδυνη και προσφέρει άμεση βελτίωση της όψης του προσώπου. Εξαλείφει τις ρυτίδες ακόμα γύρω από τα μάτια, απαλύνει τις γραμμές του συνοφρυώματος  και τις βαθιές οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο. Το botox παραδίδεται ενέσιμα και δεν απαιτεί ανάρρωση.